Escut del Catllar per l'App

Serà aquest 4 d’octubre a les 19:00 hores al Centre Cultural

 El Cicle Gaudí tornarà aquest proper divendres 4 d’octubre, a les 19:00 hores, al Centre Cultural del Catllar després de l’aturada estiuenca. Aquesta segona temporada començarà amb la pel·lícula “Mamífera”, dirigida per Liliana Torres i amb Maria Rodríguez Soto i Enric Auquer com a parella protagonista. No està recomanada per a menors de 7 anys.

Precisament la directora, Liliana Torres, estarà present al Catllar per participar en un col·loqui sobre la pel·lícula amb els espectadors. El film planteja una qüestió incòmoda: la no maternitat. I ho fa a través de la protagonista, Lola (interpretada per Maria Rodríguez Soto), una dona al voltant dels 40 anys, amb parella estable, que es dona compte que és l’única del seu entorn que no desitja ser mare. En la pel·lícula acompanyem la protagonista en el seu procés de reafirmar la seva voluntat davant d’un embaràs no desitjat i malgrat la pressió social.

‘Pájaros’ i ‘Casa en flames’

Les altres pel·lícules que es podran veure aquest 2024 al Cinema Gaudí del Catllar són “Pájaros”, una road movie que bascula entre els gèneres del drama i la comèdia, dirigida per Pau Durà i protagonitzada por Javier Gutiérrez, Luis Zahera y Teresa Saponangelo, que es podrà veure el divendres 25 d’octubre; i “Casa en flames” el diumenge 24 de novembre. Es tracta de la pel·lícula catalana que més espectadors ha aconseguit aquesta darrera dècada. Es tracta d’una comèdia dramàtica dirigida per Dani de la Orden, amb un repartiment coral en què destaquen Emma Vilarasau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto Sanjuan i Clara Segura.

El Catllar es va incorporar l’abril d’aquest any al Cicle Gaudí, que constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a més d’un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes. Aquest projecte l’impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

 

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes