S’invertiran més de 300.000 euros amb un període d’execució de 4 mesos i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona

La junta de govern local de l’Ajuntament del Catllar ha aprovat el plec de clàusules per a la licitació de les obres del projecte d’ampliació del pati de l’Institut-Escola L’Agulla del Catllar. El pressupost base de licitació és de 328.876,92 euros (IVA inclòs) i la durada de l’execució de les obres, de 4 mesos. Es tracta d’una de les obres més importants que vol tirar endavant el consistori catllarenc durant aquest mandat i que compta amb una subvenció de 200.000 euros de la Diputació de Tarragona a través del Pla ImpulsDipta.

Els treballs consistiran en l’excavació i moviment de terrenys, la construcció de murs de contenció i els treballs d’estructures de formigó, pavimentació i revestiment de terres, instal·lació de canonades d’aigua i de desguàs i baixa tensió.

La licitació del contracte consta publicada a la plataforma de Serveis de Contractació Pública i el termini per presentar ofertes finalitza el pròxim 17 d’octubre (https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300255587).

Estudi per a la base de laminació de la Quadra de Manous

La junta de govern també ha adjudicat a l’empresa INVALL SA la redacció de l’estudi previ per a la definició de les zones inundables de la urbanització de la Quadra de Manous per 15.669,50 euros (IVA inclòs). Aquest tràmit és imprescindible per poder construir una bassa de laminació que solucionarà els problemes d’inundacions que pateix aquesta urbanització a causa d’estar situada a la capçalera del Barranc de la Móra.

Nou pàrquing i treballs en el camí dels Pallaresos

També s’ha aprovat el plec de clàusules per a la compravenda del terreny destinat a pàrquing a la zona de la Torre d’en Guiu amb l’objectiu de pal·liar la manca de places d’aparcament en aquesta zona del municipi. El terreny ha de tenir d’una superfície no inferior a 3.000 m2, dels quals es podrien obtenir un mínim d’unes 120 places d’aparcament. També cal que sigui propera al mateix temps complex lúdic-esportiu La Torre d’en Guiu i al nucli antic i en concret a la Plaça de la Vila i comunicada amb el sistema viari principal de titularitat municipal, per tal de garantir el trànsit tant dels vehicles com dels vianants. Les proposicions econòmiques han de ser com a màxim de 18.000 euros per part del propietari.

Per altra banda, l’Ajuntament del Catllar ha adjudicat els treballs de desbrossada i adequació del camí dels Pallaresos, que forma part de l’inventari de camins del Catllar i en el qual s’està actuant des de l’any passat. Les accions a realitzar en el camí dels Pallaresos són la desbrossada amb mitjans mecànics i manuals del traçat del camí i triturada de les restes vegetals en el mateix terreny i/o gestió en abocador autoritzat. El cost total és de 13.939,20 euros.

L'Ajuntament

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar

Contacte i horari
d'atenció al públic

977 653 101
ajuntament@elcatllar.cat

*** Horari d'Hivern (de l'1 d'octubre al 31 de maig):

Matins: de dilluns a divendres de 9h a 14h

Tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18:30 h.

*** Horari d'Estiu (de l'1 de juny al 30 de setembre):

De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h.

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER

Escriu la teva adreça de correu electrònic i clicka "Comprovar subscripcions".
Automàticament apareixerà el llistat de les temàtiques a les que estàs subscrit per que les puguis gestionar.

Llista les subscripcions

LlistaEstatAccions
Informació Municipal (CAT)  
Visita el Catllar (CAT)  
Viure al Catllar  

Segueix-nos a les xarxes